Skip to content

Breda – Hof van Cantrijn

4816 AE Breda

Hof van Cantrijn

€ 589.000,- t/m € 669.000,- Kosten berekenen?

HOF VAN CANTRIJN TE BREDA

Nul-op-de-meter, zeer lage energielasten!
Inclusief luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur

HET PROJECT

In de wijk Doornbos-Linie, grenzend aan de wijk Belcrum, in de driehoek Minckelersstraat, Terheijdenseweg en Lachappellestraat komt een groen hofje waar 26 twee-onder-een-kapwoningen om heen staan. In Hof van Cantrijn woon je op een zeer centrale plek, op de fiets ben je binnen 10 minuten ...

HOF VAN CANTRIJN TE BREDA

Nul-op-de-meter, zeer lage energielasten!
Inclusief luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur

HET PROJECT

In de wijk Doornbos-Linie, grenzend aan de wijk Belcrum, in de driehoek Minckelersstraat, Terheijdenseweg en Lachappellestraat komt een groen hofje waar 26 twee-onder-een-kapwoningen om heen staan. In Hof van Cantrijn woon je op een zeer centrale plek, op de fiets ben je binnen 10 minuten in het gezellige en historische centrum. Wil je met de trein, dan kun je bij station Breda Centraal opstappen. Dit station is op loopafstand vanaf je nieuwe woning in Hof van Cantrijn.

26 TWEE-ONDER-ÉÉN KAPWONINGEN

De woningen hebben een beukmaat van 5,7 meter en komen in twee varianten aan het hofje te liggen. Eén variant is voorzien van een zadeldak, de andere variant heeft een dwarskap. De woningen hebben allemaal dezelfde indeling. Een ruime entree/hal geeft toegang tot de diepe woonkamer en open keuken. De woningen in Hof van Cantrijn zijn allen standaard al voorzien van een uitbouw aan de woonkamer met in de achtergevel naast de praktische loopdeur ook openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers gelegen. Net als op de begane grond geniet u hier van de behaaglijke vloerverwarming. Aan de voorzijde bevindt zich ook de compleet afgewerkte badkamer. Via de vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping. Op deze verdieping bevindt zich ook de techniekkast en de wasmachine-aansluiting. Alle woningen beschikken over een garage naast het huis met daarvoor een parkeerplaats op eigen terrein.

DUURZAAM

Deze energiezuinige woningen zijn voorzien van PV-panelen, luchtwarmtepomp, vloerverwarming en triple glas. Binnen Hof van Cantrijn worden alle woningen gasloos en nagenoeg alle woningen Nul-Op-de-Meter gebouwd. Dit houdt in dat de woning in basis net zo veel energie opwekt als dat het nodig heeft. De woning voldoet hiermee aan de voorgenomen klimaateisen voor 2050.

WOONKLAAR

Alle woningen worden zeer compleet opgeleverd, ze zijn ‘woonklaar’. Inclusief vloerafwerking en afgewerkte binnenwanden. Het huis krijgt een compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe apparatuur. Binnen drie keuzepakketten is het mogelijk om voor een alternatieve uitvoering te kiezen ten aanzien van een luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur en de PVC-vloerafwerking. Daarnaast is het optioneel mogelijk om een dakkapel op te laten nemen. Het bijzondere bouwconcept van MorgenWonen en informatie over de afwerking vindt je op de projectwebsite.

INTERESSE
De verkoop van Hof van Cantrijn is in volle gang. Volg de stand van de verkoop via de interactieve kavelkaart op de projectwebsite. De kleur geeft aan of de woning of kavel te koop, gereserveerd of verkocht (onder voorbehoud) is.
Via de projectwebsite kun je meer informatie terugvinden en kun je je online inschrijven. Indien een bouwnummer is gereserveerd, word je automatisch op de reservelijst genoteerd.

Heb je naar aanleiding van dit project nog vragen, neem dan telefonisch contact met ons op.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 589.000,- t/m € 669.000,-

Overig

Oppervlaktes en inhoud

  • Inhoud527-542 m2
  • Woonoppervlakte137-143 m2
  • Perceeloppervlakte226-409 m2

Bouwtypes

0 van de 19 vrij

Twee onder één kapwoning

Hof van Cantrijn 5700 zadeldak

€ 589.000,- t/m € 640.000,-
0 van de 7 vrij

Twee onder één kapwoning

Hof van Cantrijn 5700 dwarskap

€ 615.000,- t/m € 669.000,-

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!