fbpx Skip to content

Berkel-Enschot – De Hoogheden

5056 HD Berkel-Enschot

De Hoogheden

€ 260.000,- t/m € 749.000,- Kosten berekenen?

Net ten noordoosten van Tilburg ligt Berkel-Enschot, de dorpskern bestaande uit de oorspronkelijke dorpen Berkel en Enschot. Berkel-Enschot is een prachtig Brabants dorp, met zowel de fraaie natuur als de vele gemakken van een grote stad om de hoek.

Liefhebbers van sport, cultuur en gastronomie kunnen hun hart hier ophalen. Berkel-Enschot beschikt over verschillende sportverenigingen, een grote sporthal en diverse ...

Net ten noordoosten van Tilburg ligt Berkel-Enschot, de dorpskern bestaande uit de oorspronkelijke dorpen Berkel en Enschot. Berkel-Enschot is een prachtig Brabants dorp, met zowel de fraaie natuur als de vele gemakken van een grote stad om de hoek.

Liefhebbers van sport, cultuur en gastronomie kunnen hun hart hier ophalen. Berkel-Enschot beschikt over verschillende sportverenigingen, een grote sporthal en diverse gymzalen. Ook heeft het voldoende winkels, terrassen, een eigen bibliotheek en een cultureel centrum met een uitgebreid theaterprogramma vol muziek, toneel en cabaret. In Berkel-Enschot zijn bovendien diverse basisscholen en een middelbare school gevestigd.

Genieten van de omgeving
Wie van mooie natuurgebieden houdt en een flinke wandeling of fietstocht niet schuwt, trekt natuurlijk de Loonse en Drunense Duinen in. De ingang van dit prachtige natuurgebied ligt op nog geen acht kilometer afstand. Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is ruim 3.500 hectare groot. Je kunt het park het hele jaar door te voet, met de mountainbike, op de fiets of zelfs te paard bezoeken. Ook de populaire parken De Efteling en Safaripark Beekse Bergen liggen in de directe omgeving.

Puur wonen met alle voorzieningen om de hoek
In de directe omgeving van Berkel-Enschot is van alles te doen. Je fietst of loopt zo het buitengebied in. En met Tilburg om de hoek is er altijd een gevarieerd aanbod aan winkels, cultuur en horeca binnen handbereik!

Wie de drukte wil opzoeken, haalt zijn hart op in Tilburg. Deze stad is hard bezig één van de grootste steden van Nederland te worden.

Dat betekent: volop horecagelegenheden en evenementen als de Tilburgse Kermis, Festival Mundial en Tilburg Ten Miles. Maar ook diverse musea, talloze winkels en goede onderwijsmogelijkheden. Zo zijn er diverse MBO- en HBO-opleidingen en is er een universiteit. Daarnaast is er voor de cultuurliefhebber een schouwburg, concertzaal en popcentra. Dat alles heerlijk dichtbij. En met het nieuwe NS-station sta je binnen enkele minuten in hartje Tilburg!

Nieuwbouwwijk Koningsoord
De Hoogheden is één van de deelgebieden van nieuwbouwwijk Koningsoord. Hier woon je straks een karakteristiek dorpse
omgeving met alle gewenste faciliteiten binnen handbereik.

In Koningsoord worden de komende jaren circa 750 woningen gerealiseerd. Koningsoord wordt het middelpunt van
Berkel-Enschot. In deze nieuwe woonwijk komt het sfeervolle dorpshart te liggen met een groot winkelaanbod. Veel van de
huidige winkeliers die nu gevestigd zijn in winkelcentrum Eikenbosch, zullen hier hun nieuwe plekje krijgen. Ook is er genoeg ruimte voor nieuwe ondernemers. Je doet hier straks je dagelijkse boodschappen in één van de drie supermarkten, gaat shoppen met vriendinnen of proeft van de heerlijke delicatessen die te plaatselijke ondernemers te bieden hebben.

De Hoogheden een groene wijk met karakter
Thuiskomen in de Hoogheden is thuiskomen in het comfort van een hoogwaardige nieuwbouwwoning met de uitstraling die past bij een Brabants dorp. Thuiskomen in een sfeervolle wijk met alle ruimte om je heen. Waar je kinderen lekker spelen in je tuin of in de wijk. Waar je in alle rust woont. Optimaal bereikbaar en dichtbij alle gemakken en voorzieningen maar ook midden in het groen. Waar je woont in een duurzame en energiezuinige woning. Want alle woningen zijn gasloos en voorzien van zonnepanelen.

Inschrijf- en verkoopprocedure
Heb je belangstelling voor één van deze woningen? Maak dan een account aan op de website van de hoogheden en schrijf je in voor een of meerdere bouwnummers waar je belangstelling naar uit gaat. Wanneer je je wilt inschrijven voor een woning log je in met de voor jou bekende inloggegevens op account.dehoogheden.nl, indien je nog geen account hebt aangemaakt kun je dit eenvoudig doen via de button "inloggen" op de website van de hoogheden. Je kiest in het menu voor "digitaal inschrijfformulier". Vul vervolgens volgens het stappenplan het complete formulier in.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 260.000,- t/m € 749.000,-

Overig

Oppervlaktes en inhoud

  • Inhoud387-940 m2
  • Woonoppervlakte102-235 m2
  • Perceeloppervlakte103-526 m2

Bouwtypes

0 van de 5 vrij

Tussenwoning

Herenhuizen 62 tm 66

€ 300.000,- t/m € 445.000,-
0 van de 16 vrij

Tussenwoning

Herenhuizen

€ 300.000,- t/m € 515.000,-
0 van de 6 vrij

Twee onder één kapwoning

Twee-onder-een-kapwoningen

€ 490.000,- t/m € 525.000,-
0 van de 3 vrij

Vrijstaande woning

Vrijstaande woningen

€ 695.000,- t/m € 749.000,-
0 van de 10 vrij

Tussenwoning

Tussenwoningen

€ 260.000,- t/m € 260.000,-
0 van de 4 vrij

Hoekwoning

Hoekwoningen

€ 357.000,- t/m € 429.000,-

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!