Skip to content

Bergen Op Zoom – West Kwartier

4612 PA Bergen Op Zoom

West Kwartier

€ 280.000,- of Kosten berekenen?

West Kwartier te Bergen op Zoom

Op het voormalige Nedalco-terrein gaan wij het gevarieerde nieuwbouwplan West Kwartier realiseren. Er komen 29 appartementen voor jong en oud. Er is veel variatie in verschillende type appartementen.

Een stoer plan
Deze wijk maakt deel uit van het oorspronkelijk industriële gebied ScheldeVesting, vlakbij de haven. De nog aanwezige schoorsteen verwijst naar het glorieuze verleden ...

West Kwartier te Bergen op Zoom

Op het voormalige Nedalco-terrein gaan wij het gevarieerde nieuwbouwplan West Kwartier realiseren. Er komen 29 appartementen voor jong en oud. Er is veel variatie in verschillende type appartementen.

Een stoer plan
Deze wijk maakt deel uit van het oorspronkelijk industriële gebied ScheldeVesting, vlakbij de haven. De nog aanwezige schoorsteen verwijst naar het glorieuze verleden van de Nedalco-fabriek. Het industriële karakter van deze locatie is het uitgangspunt voor het ontwerp van West Kwartier. De 29 appartementen bieden ruimte aan jong en oud. Er is veel variatie in verschillende type appartementen.

Een appartement dat bij jou past
West Kwartier sluit mooi aan op de omringende woongebieden met ieder hun eigen karakter. Zo zijn er appartementen die grenzen aan een sfeervolle kade met uitzicht richting de Binnenschelde en appartementen met uitzicht richting de historische binnenstad met zicht op de karakteristieke kenmerken van de voormalige Nedalco-fabriek. Niet alleen de appartementen maar ook de locatie biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten. Meer over de locatie lees je hieronder.

Het West Kwartier ligt in de nieuwbouwwijk ‘Nieuwe Vesting’ op loopafstand van het historische centrum van Bergen op Zoom. Je zit zo op een van de leuke terrassen in het centrum van Bergen op Zoom. Maar je kan ook een duik nemen in de Binnenschelde.

Tussen historische binnenstad en het water
Het West Kwartier ligt aan de rand van het historisch centrum in de nieuwbouwwijk ‘Nieuwe Vesting’. Deze wijk maakt deel uit van het oorspronkelijk industriële gebied ScheldeVesting, vlakbij de haven. De nog aanwezige schoorsteen verwijst naar het glorieuze verleden van de Nedalco-fabriek. Het industriële karakter van deze locatie is het uitgangspunt voor het ontwerp van West Kwartier.

Scheldevesting
Wonen in een nieuwbouwwijk op steenworp afstand van het historische centrum van Bergen op Zoom. Hier verrijst de komende jaren de mooiste en duurzaamste wijk van Bergen op Zoom gelegen naast het Oost Kwartier. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats op het binnenterrein.

Geïnteresseerd?
Meld u dan nu aan als belangstellende. Dat kan natuurlijk middels de contact 'button' op deze website, maar beter nog meldt u zich aan op de projectwebsite. U krijgt dan altijd bericht als er nieuws te melden is over de voortgang van het project. De verkoop start naar verwachting in het 4e kwartaal van dit jaar.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 280.000,- of

Bouw

  • Start bouwMarch 2021
  • Oplevering vanaf1 December 2022

Overig

Oppervlaktes en inhoud

  • Inhoud274-746 m2
  • Woonoppervlakte81-209 m2

Bouwtypes

15 van de 15 vrij

Galerijflat

Appartement type Allision

€ 280.000,- t/m € 315.000,-
9 van de 9 vrij

Galerijflat

Appartement type Caravel

€ 300.000,- t/m € 315.000,-
1 van de 1 vrij

Galerijflat

Appartement type Drifter

€ 710.000,- t/m € 710.000,-
4 van de 4 vrij

Galerijflat

Appartement type Barque

€ 310.000,- t/m € 325.000,-

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!