fbpx Skip to content

Bergen Op Zoom – Hof van Augusta

4616 PC Bergen Op Zoom

Hof van Augusta

€ 239.000,- t/m € 539.000,- Kosten berekenen?

Nieuwbouw project "Hof van Augusta"

Samen Toekomstgericht Wonen
26 riante appartementen & 32 levensloopbestendige eengezinswoningen (waarvan 18 koop- en 14 huurwoningen)

De gemeente Bergen op Zoom heeft samen met Collectief Wonen een bijzonder project binnen de wijk De Markiezaten opgezet. Bij het ‘Hof van Augusta’ gaat het niet uitsluitend om de levensloopbestendige en duurzame woningen. De sociale en maatschappelijke aspecten na de bouw spelen in ...

Nieuwbouw project "Hof van Augusta"

Samen Toekomstgericht Wonen
26 riante appartementen & 32 levensloopbestendige eengezinswoningen (waarvan 18 koop- en 14 huurwoningen)

De gemeente Bergen op Zoom heeft samen met Collectief Wonen een bijzonder project binnen de wijk De Markiezaten opgezet. Bij het ‘Hof van Augusta’ gaat het niet uitsluitend om de levensloopbestendige en duurzame woningen. De sociale en maatschappelijke aspecten na de bouw spelen in dit project ook een belangrijke rol. De nieuwe buurt ‘Hof van Augusta’ biedt zowel kopers als huurders de mogelijkheid om in een daarvoor opgerichte bewonersvereniging actief deel te nemen aan het vormgeven van hun buurt en het samenleven in deze wijk.

In de ontwerpfase kregen belangstellenden zoveel als mogelijk (rekening houdend met de stedenbouwkundige en bouwtechnische voorwaarden) de vrijheid om tijdens informatieavonden hun woonwensen kenbaar te maken. Het project geeft uiteindelijk invulling aan de woonwensen van de toekomstige bewoners in alle leeftijden en diverse gezinssamenstellingen.

Locatie
Het project Hof van Augusta ligt binnen De Markiezaten ten zuiden van het centrum van Bergen op Zoom. In de groene woonomgeving zijn diverse voorzieningen op loop- en fietsafstand bereikbaar. Zo ligt het centrum op slechts 10 minuten fietsen en is er in de omgeving onder andere een supermarkt, een school, een gezondheidscentrum en Sportpark De Markiezaten. Vanaf het Hof van Augusta zijn de snelwegen A58 en A4 eenvoudig te bereiken. Daarnaast kan prettig gebruik gemaakt worden van het openbaar vervoer aangezien Bergen op Zoom een eigen NS-station heeft.

58 nieuwe woningen
In ‘Hof van Augusta’ zullen 58 woningen in verschillende typen worden gerealiseerd. De samenstelling van de wijk zal bestaan uit:
- 32 eengezinswoningen, waarvan 14 woningen in de huursector en 18 in de koopsector;
- een appartementengebouw met in totaal 26 appartementen in de koopsector en een algemene ruimte voor alle bewoners van Hof van Augusta;
- het parkeerhof met in totaal 81 parkeerplaatsen.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 239.000,- t/m € 539.000,-

Overig

Oppervlaktes en inhoud

  • Inhoud266-587 m2
  • Woonoppervlakte77-170 m2
  • Perceeloppervlakte165-233 m2

Bouwtypes

0 van de 26 vrij

Galerijflat

Appartementen

€ 239.000,- t/m € 539.000,-
0 van de 18 vrij

Tussenwoning

Patiowoningen

€ 289.000,- t/m € 309.000,-

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!