Skip to content

Tilburg – Stadszicht – Appartementen 62

Verkocht o.v.

Stadszicht - Appartementen 62

5017 AL Tilburg

Omschrijving

Stadszicht - Appartementen TYPE W.01 & W.01S

Het Piushavengebied heeft zich door de jaren heen getransformeerd van industriële goederenhaven tot hippe hotspot. Vol leuke restaurants, sfeervolle terrassen en fraaie boetieks en concept stores. Het bruist op de kades, het water en de pier. Ook de skyline van de stad is een plaatje.

De appartementen in de 16-laagse woontoren hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Dat loopt uiteen van zicht op het entreeplein tot het uitzicht op de skyline, en van milieubewust bezig zijn door het aanbieden van deelmobiliteit tot het comfort van een eigen parkeerplek.

De appartementen met stadszicht hebben het balkon óf direct aan het pocket park óf aan het groene entreeplein. Dit is dan ook meteen het verschil tussen de types W.01s met ochtendzon (oost) en W.01 waar de avondzon naar binnen valt (west).

De driekamerappartementen zijn heel ruim van opzet. Dat merk je direct bij binnenkomst. Vanuit de royale hal zijn bijna alle vertrekken bereikbaar. Eerst de garderobe en het gastentoilet. De hoofdslaapkamer met badkamer, de technische ruimte en een aparte berging. Dan de leefruimte met balkon en het fantastische uitzicht. Grote raampartijen laten de binnenstad zien vanuit de woonkamer met open keuken. Een tweede kamer grenst ook aan deze ruimte. Ideaal als werkplek, een logeerkamer of betrek je het geheel bij de woonkamer?

In het kader van duurzaamheid is ervoor gekozen om deelmobiliteit mogelijk te maken. Niet elke woning heeft daarom een eigen parkeerplek. De appartementen vanaf de 5e tot en met de 13de verdieping beschikken elk over één plek in de garage. De appartementen op de 3e en 4e verdieping zijn gunstiger geprijsd omdat zij geen eigen parkeerplaats hebben. Spinaker heeft alle voorzieningen op loopafstand: voor boodschappen ga je naar de AaBe fabriek of of je wandelt in een mum van tijd naar de gezellige binnenstad. Dus overweeg je de auto de deur uit te doen? Dat kan zeker! Voor de deur staan deelauto’s van We Drive Solar tot je beschikking.

Woonoppervlakte: ca. 87 m²
Balkon: ca. 8 m²
Ligging buitenruimte: W.01 west / W.01s oost
Parkeerplaats: 1 in de parkeergarage t.b.v. appartementen op de begane grond en verdieping 5 t/m 13.
Deelmobiliteit: de appartementen op de 3e en 4e krijgen 1 jaar lang gratis het Solar Start abonnement (á € 49,-/mnd) boven op het gratis kennismakingsabonnement.

Kenmerken

  • StatusVerkocht o.v.
  • Vraagprijs€ 477.500,- v.o.n.
  • Soort objectAppartement
  • Bouwjaar2023
  • Bouwjaar periodeVANAF_2021_TM_2030
  • BouwvormNieuwbouw

Interesse in Stadszicht - Appartementen

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Tilburg

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

(013) 5 952 952