Skip to content

Tilburg – Havenzicht – Appartementen 84

Havenzicht - Appartementen 84

5017 AL Tilburg

Omschrijving

Havenzicht - Appartementen TYPE W.03, W.03S, W.06 & W.07

Spinaker is een van de laatste ontwikkelingen aan de Piushaven. Perfect gelegen tussen drukte en natuur, precies op het punt waar reuring en rust samenkomen. In het centrum, maar weg van de hectiek. De combinatie van ontspannen wonen aan het water, de groene oevers, kades, de historie én de moderne stedelijke dynamiek maken Spinaker uniek en onderscheidend in zijn soort. Het uitzicht over het water maakt deze appartementen de exclusiefste in zijn soort. De appartementen in de 16-laagse woontoren hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Dat loopt uiteen van zicht
op het entreeplein tot het uitzicht op de haven, en van milieubewust bezig zijn door het aanbieden van deelmobiliteit tot het comfort van een eigen parkeerplek.

De appartementen met havenzicht hebben het balkon óf direct aan het pocket park óf aan het groene entreeplein. Dit is dan ook meteen het verschil tussen de types W.03s met ochtendzon (oost) en W.03 waar juist de avondzon naar
binnen valt (west).

De driekamerappartementen zijn heel ruim van opzet. Dat merk je direct bij binnenkomst. Vanuit de royale hal zijn bijna alle vertrekken bereikbaar. Eerst de garderobe en het gastentoilet. De hoofdslaapkamer met badkamer, de technische ruimte en een aparte berging. Natuurlijk loop je zo de leefruimte met balkon in en geniet je meteen van het fantastische uitzicht. Grote raampartijen laten het water zien vanuit de woonkamer met open keuken. Een tweede kamer grenst ook aan deze ruimte. Ideaal als werkplek, een logeerkamer of betrek je het geheel bij de woonkamer? De speciale varianten W.06 (3-kamer, 109 m²) en W.07 (3-kamer, 81 m²) liggen op de begane grond direct aan het entreeplein en de groenzone. Deze bewoners hebben als het ware een terras aan het park.

In het kader van duurzaamheid is ervoor gekozen om deelmobiliteit mogelijk te maken. Niet elke woning heeft daarom een eigen parkeerplek. De appartementen vanaf de 5e tot en met de 13de verdieping beschikken elk over één plek in de garage. De appartementen op de 3e en 4e verdieping zijn gunstiger geprijsd omdat zij geen eigen parkeerplaats hebben. Spinaker heeft alle voorzieningen op loopafstand: voor boodschappen ga je naar de AaBe fabriek of je wandelt in een mum van tijd naar de gezellige binnenstad. Dus overweeg je de auto de deur uit te doen? Dat kan zeker! Voor de deur staan deelauto’s van We Drive Solar tot je beschikking.

Woonoppervlakte: ca. 81 m² tot en met ca. 109 m²
Balkon: ca. 8 m²
Ligging buitenruimte: W.03s oost / W.03 west / W.06 West / W.07 oost
Parkeerplaats: 1 in de parkeergarage t.b.v. appartementen op de begane grond en verdieping 5 t/m 13.
Deelmobiliteit: de appartementen op de 3e en 4e krijgen 1 jaar lang gratis het Solar Start abonnement (á € 49,-/mnd) boven op het gratis kennismakingsabonnement.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Vraagprijs€ 522.500,- v.o.n.
  • Soort objectAppartement
  • Bouwjaar2023
  • Bouwjaar periodeVANAF_2021_TM_2030
  • BouwvormNieuwbouw

Interesse in Havenzicht - Appartementen

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Tilburg

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

(013) 5 952 952