Skip to content

Zundert – Molenstraat 130- 132

4881 CV Zundert

Molenstraat 130- 132

Prijs op aanvraag Kosten berekenen?

BEDRIJFSRUIMTE/WINKELRUIMTE + BOVENWONING AAN DE MOLENSTRAAT 130-132 TE 4881 CV ZUNDERT

Object:
De commerciële ruimte van ca. 214 m² met zelfstandige bovenwoning is gelegen op een prominente zichtlocatie op de hoek van de Molenstraat en Prinsenstraat.

Algemeen:
Zundert is een gemeente in het zuidwestelijke deel van de provincie Noord-Brabant, dicht bij de grens met België, heeft een oppervlakte van ca. 120 km ...

BEDRIJFSRUIMTE/WINKELRUIMTE + BOVENWONING AAN DE MOLENSTRAAT 130-132 TE 4881 CV ZUNDERT

Object:
De commerciële ruimte van ca. 214 m² met zelfstandige bovenwoning is gelegen op een prominente zichtlocatie op de hoek van de Molenstraat en Prinsenstraat.

Algemeen:
Zundert is een gemeente in het zuidwestelijke deel van de provincie Noord-Brabant, dicht bij de grens met België, heeft een oppervlakte van ca. 120 km en telt circa 22.000 inwoners. De Molenstraat was vroeger een deel van de verbinding Antwerpen – Rotterdam. Het voormalig grenskantoor is verplaatst naar Hazeldonk, waar de Nederlandse A16 overgaat in de Belgische A1/E19.

Bedrijvigheid:
Binnen de gemeente wordt de werkgelegenheid grotendeels genereerd door landbouw, tuinbouw en boomkwekerijen. Het BTC, Business Centrum Treeport, wordt het toekomstig hart van de boomteelt in Zundert en wijde omgeving. Zundert heeft altijd een levendige middenstand gehad. Ook nu is de
Molenstraat nog steeds dé winkelstraat van Zundert. De straat biedt een mix van bekende ketens en gezellige, specialistische lokale winkeliers. Ook is er een uitgebreid horeca aanbod. Het is er aantrekkelijk voor de regio, waaronder België, om er te winkelen of te verpozen.

Toerisme:
Zundert is rijk aan natuurschoon en is gelegen te midden van verschillende natuurgebieden en landgoederen, zoals de Gooren, de Krochten, de Pannehoef, de Oude Buisse Heide en de Vloeiweide. De wereldberoemde kunstschilder Vincent van Gogh is geboren in Zundert, waar zijn geboortehuis nu een kunstcentrum is. Het jaarlijkse bloemencorso is het grootste ter wereld en trekt tienduizenden bezoekers van Japan tot Amerika.

Oppervlakte:
Het object omvat ca. 214 m² (casco) commerciële ruimte, die gedeeltelijk onderkelderd is. Voorheen was er op deze locatie een tandartspraktijk en apotheek gevestigd.

De zelfstandige bovenwoning beschikt over een entree met trapgang naar de eerste verdieping, die een woonkamer, toiletruimte, slaapkamer met wastafel, keuken een aangebouwde serre met toegang tot het dakterras omvat. De tweede verdieping heeft een schuin aflopend dak en omvat twee slaapkamers en een badkamer.

Parkeren:
Aan de achterzijde van het pand bevindt zich parkeergelegenheid op eigen terrein.

Koopprijs:
Op aanvraag.

Contract:
Standaard NVM-koopovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Kadaster:
Gemeente: Zundert
Sectie: K
Nummer: 5279
Grootte: 501 m²

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Overig:
Er geldt een erfdienstbaarheid van weg (recht van overpad) aan de achterzijde van het perceel vanaf de Prinsenstraat.

Plattegrondtekeningen:
Plattegrondtekeningen van het object zullen op kort termijn beschikbaar zijn.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • PrijsPrijs op aanvraag

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1965

Oppervlaktes en inhoud

 • HoofdbestemmingWinkelruimte
 • Totale oppervlakte428
 • Perceeloppervlakte501 m2
 • Woonoppervlakte143 m2
 • Oppervlakte winkelruimte214 m2

Overig

 • In units vanaf214 m² winkelruimte
 • LocatieWinkelgebied stadscentrum
 • Onderhoud binnenRedelijk tot goed
 • Onderhoud buitenRedelijk tot goed

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!