fbpx Skip to content

Tilburg – Spoorlaan 308

5038 CC Tilburg

Spoorlaan 308

€ 2.350,- p/m. Kosten berekenen?

Spoorlaan 308 te Tilburg

Object:
in het kleinschalige bedrijfsverzamelgebouw is de gehele tweede verdieping beschikbaar gekomen voor de verhuur. De kantoorruimte is op slecht 5 minuten afstand van station Tilburg (centraal).

Algemeen:
Tilburg is met ruim 217.000 inwoners één van de grotere steden van Nederland. Tilburg ligt in het hart van de Provincie Noord-Brabant, in een regio die wordt aangeduid als Midden-Brabant. In ...

Spoorlaan 308 te Tilburg

Object:
in het kleinschalige bedrijfsverzamelgebouw is de gehele tweede verdieping beschikbaar gekomen voor de verhuur. De kantoorruimte is op slecht 5 minuten afstand van station Tilburg (centraal).

Algemeen:
Tilburg is met ruim 217.000 inwoners één van de grotere steden van Nederland. Tilburg ligt in het hart van de Provincie Noord-Brabant, in een regio die wordt aangeduid als Midden-Brabant. In deze regio wonen bijna een half miljoen mensen. Mede vanwege de enorme variatie in opleidingen is in Tilburg elk type werknemer te vinden. De groei van de werkgelegenheid is groot. Bedrijven kiezen voor vestiging in deze regio vanwege de goede bereikbaarheid, de kwaliteit van de woonomgeving en de uitmuntende onderwijsinstellingen. In regio Tilburg is ruimte, werk, cultuur en vertier. Er zijn legio mogelijkheden om te studeren, uit te gaan, te winkelen en te werken. Kenmerkend voor Tilburg is de aanwezige ondernemersgeest, welke een gezonde basis vormt voor een positieve economische groei.

Oppervlakte:
Het object omvat ca. 185 m2 kantoorruimte.

Parkeren:
Bijvoorbeeld parkeergarage Tivoli. Kosten, € 406,61 half jaar excl. BTW.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 2.350,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 600,- per maand exclusief BTW als voorschot op de werkelijk gemaakte kosten. De voorschot op de servicekosten bestaan uit de navolgende onderdelen:
- Schoonmaakkosten;
- Onderhoud lift en installaties;
- Diverse keuringen;
- Water;
- Electra.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus 5 optiejaren.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:
- Lift;
- Kamerindeling;
- Pantry;
- Toilet.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar. Het betreft een onderhuurovereenkomst, en of directe huurovereenkomst, dit zal in overleg met de eigenaar en hoofdhuurder besproken worden.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Prijs€ 2.350,- p/m.
 • Servicekosten€ 600,- p/m.

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1965

Oppervlaktes en inhoud

 • HoofdbestemmingKantoorruimte
 • Totale oppervlakte185
 • Oppervlakte kantoorruimte185 m2

Overig

 • In units vanaf185 m² kantoorruimte
 • LocatieWinkelgebied stadscentrum
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!