fbpx Skip to content

Tilburg – Schubertstraat 796C

5011 CW Tilburg

Schubertstraat 796C

€ 375.000,- k.k. Kosten berekenen?

SCHUBERTSTRAAT 796C TE TILBURG

Object:
In het Woonzorgcentrum de Heikant in Tilburg is de laatste ruimte van circa 409 m² vvo beschikbaar voor verkoop. Deze ruimte is casco en maakt deel uit van een woonzorgcomplex, dat bestaat uit onder andere woonvoorziening de Wever, een huisarts met daarin een prikdienst, apotheek, fysiopraktijk, wijkkantoor WonenBreburg, allen eigenaren/gebruikers. Alle eigenaar-gebruikers zijn verenigd in ...

SCHUBERTSTRAAT 796C TE TILBURG

Object:
In het Woonzorgcentrum de Heikant in Tilburg is de laatste ruimte van circa 409 m² vvo beschikbaar voor verkoop. Deze ruimte is casco en maakt deel uit van een woonzorgcomplex, dat bestaat uit onder andere woonvoorziening de Wever, een huisarts met daarin een prikdienst, apotheek, fysiopraktijk, wijkkantoor WonenBreburg, allen eigenaren/gebruikers. Alle eigenaar-gebruikers zijn verenigd in de VvE bedrijfsruimten Schubertstraat Tilburg.
Tevens huren KDV/BSO, bruincafé, Siza en de kapperszaak.

Aan de overkant van het centrum is op loopafstand het winkelcentrum Wagnerplein gelegen met winkels als onder andere Albert Heijn, Action, Bruna, Nettorama, Hema Hans Anders en verschillende horecagelegenheden. Vóór het winkelcentrum is een grote openbare parkeerplaats met gratis parkeervoorzieningen.

Algemeen:
Tilburg is met ruim 217.000 inwoners één van de grotere steden van Nederland. Tilburg ligt in het hart van de Provincie Noord-Brabant, in een regio die wordt aangeduid als Midden-Brabant. In deze regio wonen bijna een half miljoen mensen. Mede vanwege de enorme variatie in opleidingen is in Tilburg elk type werknemer te vinden. De groei van de werkgelegenheid is groot. Bedrijven kiezen voor vestiging in deze regio vanwege de goede bereikbaarheid, de kwaliteit van de woonomgeving en de uitmuntende onderwijsinstellingen. In regio Tilburg is ruimte, werk, cultuur en vertier. Er zijn legio mogelijkheden om te studeren, uit te gaan, te winkelen en te werken. Kenmerkend voor Tilburg is de aanwezige ondernemersgeest, welke een gezonde basis vormt voor een positieve economische groei.

Bestemming:
Het object valt onder het vigerende bestemmingplan “Wagnerplein 2013” en heeft de bestemming “maatschappelijk”.

Oppervlakte:
De ruimte is circa 409 m² vvo groot.

Energielabel:
Energielabel A (pre-use).

Koopprijs:
De koopprijs bedraagt € 375.000,-- k.k. van rechtswege te vermeerderen met BTW. Over de koopprijs is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.
De kosten voor koper bestaan uit:
- Notariskosten en kadastrale kosten;
- BTW.

Projectnotaris:
De koop- en leveringsakte zal gepasseerd worden bij notariskantoor Taylor Wessing, kantoorhoudend aan het Kennedyplein 201 te Eindhoven. De conceptkoopovereenkomst is beschikbaar en op te vragen bij ons kantoor.

Staat van oplevering:
De staat waarin de ruimten worden opgeleverd is “as is”.

Opleveringsdatum:
Nader overeen te komen.

Contract:
Koopovereenkomst met daarin verkopersvoorwaarden is opgesteld door de projectnotaris, te weten Taylor Wessing.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Kadaster:
Gemeente: TILBURG
Sectie: T
Nummer: 2735 (gedeeltelijk)
Index: A8 (nog niet definitief ondergesplitst)

Service- en VVE bijdragen:
- Bijdrage opstal en aansprakelijkheidsverzekering;
- Koper is verplicht om aan de sluiten op de gezamenlijke WKO-installatie van het complex;
- De jaarlijkse VvE bijdrage is op basis van de huidige splitsing € 2.623,40. Na splitsing zal de nieuwe VvE bijdrage berekend worden.

BTW:
Van rechtswege belast met BTW.

Voorbehouden:
Verklaring Omtrent Gedrag van koper;
Voorbehoud goedkeuring bestuur van Stichting WonenBreburg.

Bijzonderheden:
Verkoper dient rekening te houden met de huidige branches in het complex. Ook dient eventuele horeca/detailhandel ondergeschikt te zijn aan het zorgcomplex.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusVerkocht o.v.
  • Prijs€ 375.000,- k.k.

Bouw

  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar2012

Oppervlaktes en inhoud

  • HoofdbestemmingMaatschappelijk vastgoed
  • Totale oppervlakte818
  • Perceeloppervlakte2.735 m2

Overig

  • Onderhoud binnenGoed
  • Onderhoud buitenGoed

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!