Skip to content

Rijen – Ericssonstraat 2A

5121 ML Rijen

Ericssonstraat 2A

€ 75,- per m2 p/j Kosten berekenen?

Ericssonstraat 2A te Rijen

Object:
Het object omvat een zelfstandig kantoorobject groot circa 2.845 m², verdeeld over vier bouwlagen, alsmede circa 40 parkeerplaatsen op eigen terrein. Deelverhuur per bouwlaag behoort tot de mogelijkheden.

Op de begane grond bevindt zich een entree waarmee zowel de kantoorruimte als naastgelegen bedrijfsruimte te bereiken is. Per bouwlaag bestaat de kantoorruimte uit verschillende kantoorkamers, welke in de ...

Ericssonstraat 2A te Rijen

Object:
Het object omvat een zelfstandig kantoorobject groot circa 2.845 m², verdeeld over vier bouwlagen, alsmede circa 40 parkeerplaatsen op eigen terrein. Deelverhuur per bouwlaag behoort tot de mogelijkheden.

Op de begane grond bevindt zich een entree waarmee zowel de kantoorruimte als naastgelegen bedrijfsruimte te bereiken is. Per bouwlaag bestaat de kantoorruimte uit verschillende kantoorkamers, welke in de lengte zijn gescheiden middels systeemwanden, waardoor de verschillende kantoorkamers in de lengte met elkaar te koppelen zijn. Per bouwlaag is het kantoorobject tevens voorzien van onder andere gescheiden toiletgroepen, pantry, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, vloerbedekking en zonwering. De bovengelegen verdiepingen zijn te bereiken middels een lift of via het trappenhuis.

Algemeen:
Het object maakt deel uit van de voormalige Ericssoncampus. Dit zelfstandige bedrijventerrein is gelegen aan de Rijksweg N282, tegenover de militaire helikopter/vliegbasis Gilze en Rijen. Het terrein beslaat circa 130.000 m². Het totale gebouw oppervlak is circa 50.000 m² kantoor- en bedrijfsruimte en circa 1.700 parkeerplaatsen. De variëteit van het terrein is zeer divers. Diverse gebouwen zijn recent gerenoveerd en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Het betreffen zowel zelfstandige als gecombineerde kantoor- en bedrijfsgebouwen. Op dit moment worden bedrijfsruimtes aangeboden met metrages vanaf 20 m² tot en met 3.000 m². Dit geeft een potentiële kandidaat de mogelijkheid om naast (een verdieping in) gebouw 5 ook opslagruimte te huren wat is gelegen op loopafstand. Kantoorruimtes worden in diverse metrages aangeboden in het naastgelegen Crown Business Center. Gebouw 5 is gelegen op een zichtlocatie aan de N282. Binnen enkele autominuten zijn zowel de Rijksweg A58 (Vlissingen – Eindhoven) als de A27 (Breda – Utrecht) te bereiken. Het object is gelegen op loopafstand van het NS station Gilze-Rijen.

Oppervlakte:

Oppervlakte VVO:
Begane grond: 1.035 m²
Eerste verdieping: 900 m²
Tweede verdieping: 459 m²
Derde verdieping: 451 m²
Totaal: 2.845 m²

Parkeren:
Op eigen terrein zijn circa 40 parkeerplaatsen aanwezig, welke apart voor verhuur worden aangeboden. Op het Ericssonterrein zijn daarnaast ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs:
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 75 per m² jaar exclusief BTW.

De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 150 per plaats per jaar.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De servicekosten, alsmede de kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder aan verhuurder middels een voorschot te worden voldaan.

Opleveringsdatum:
Per direct

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus telkens 5 optiejaren. Kortere perioden in overleg met verhuurder.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Voorzieningen:

Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:

- Entree;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Aanwezige scheidingswanden;
- Aanwezige vloerbedekking;
- Aanwezige pantry (per bouwlaag);
- Sanitaire voorzieningen (per bouwlaag);
- Verwarming d.m.v. CV;
- Alarminstallatie;
- Kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling;
- Zonwering;
- Brandslanghaspels en brandblussers;

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 75,- per m2 p/j

Bouw

  • BouwvormBestaande bouw

Oppervlaktes en inhoud

  • HoofdbestemmingKantoorruimte
  • Totale oppervlakte2.845
  • Oppervlakte kantoorruimte2845 m2

Parkeergelegenheid

  • Parkeerplaatsen40

Overig

  • In units vanaf451 m² kantoorruimte

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!