Skip to content

Oosterhout – Vorselaar 8- 8A

4907 LK Oosterhout

Vorselaar 8- 8A

€ 895.000,- k.k. Kosten berekenen?

Op uitstekende locatie aan de rand van woonwijk Dommelbergen gesitueerd, bieden wij u aan deze royale, compleet gemoderniseerde woning met meerdere parkeerplaatsen, garage en carport, besloten op het zuiden gelegen parkachtige achtertuin en een multifunctionele ruimte (t.b.v. kantoor- en/of praktijkruimte of andere aard) van circa 313m² met eigen opgang en parkeergelegenheid bereikbaar via Wisselaar. Het object verkeert ...

Op uitstekende locatie aan de rand van woonwijk Dommelbergen gesitueerd, bieden wij u aan deze royale, compleet gemoderniseerde woning met meerdere parkeerplaatsen, garage en carport, besloten op het zuiden gelegen parkachtige achtertuin en een multifunctionele ruimte (t.b.v. kantoor- en/of praktijkruimte of andere aard) van circa 313m² met eigen opgang en parkeergelegenheid bereikbaar via Wisselaar. Het object verkeert in een goede staat van onderhoud.

WOONHUIS

Begane grond:
Overdekte entree. Centrale hal met garderobehoek, moderne toiletruimte met fontein, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping, toegang tot de woonkamer en het atelier. In deze ruimte kan een verbinding gemaakt worden met de multifunctionele ruimte.
Het atelier is gesitueerd aan de voorzijde en is voorzien van een eenvoudig keukenblok met kunststof aanrechtblad, 1,5 roestvrijstalen spoelbak en kastruimte. Om de hoek bevindt zich een douche met thermostaatkraan. Dit atelier heeft in het verleden een dienst gedaan als slaapkamer.

De lichte en sfeervolle woonkamer is onderverdeeld in 3 ruimtes die allen in open verbinding met elkaar staan. Een kamer aan de voorzijde met twee lichtkoepels en doordat de ramen van het plafond tot de grond reiken, is er volop licht en uitzicht op de voortuin. De eet- en zitkamer zijn gericht op de achtertuin. De eetkamer heeft een schuifpui naar het overdekte terras en middels enkele treden is de zitkamer bereikbaar. Hier is een sfeervolle hout gestookte open haard aanwezig en is er een schuifpui naar het terras.

De keuken heeft een opstap naar de bijkeuken en een schuifpui naar de tuin. De moderne, op maat gemaakte keukeninrichting is onder andere voorzien van een spoeleiland met composiet aanrechtblad en 2 roestvrijstalen spoelbakken. Aan de overzijde is een lage wandkast met ook hier weer een composiet aanrechtblad met een 6-zone (inductie) kookplaat van Miele met daarboven een plafondafzuiging. In de hoge wandkast bevinden zich een stoomoven, combioven (hete-lucht), 2 warmhoud-lades, koelkast, vaatwasmachine op stahoogte en uiteraard is er volop kastruimte.

Bijkeuken met loopdeur naar de tuin, vaste kastenwand met koel-/vriescombinatie, aparte vriezer, keukenblok met kunststof aanrechtblad, roestvrijstalen spoelbak, roestvrijstalen afzuigkap, aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger en dubbel luik naar de kelder. Kelder met houtentrap. Deze ruimte is momenteel ingericht als wijnkelder. Echt een genot voor een wijnliefhebber!

De gehele begane grondvloer met uitzondering van de zitkamer, is voorzien van een tegelvloer met natuursteen uitstraling. Vloerverwarming ligt in de hal, het atelier, de voor- en eetkamer alsmede de keuken.

Eerste verdieping:
Overloop met zij-gevelramen, moderne toiletruimte met wandcloset, trapopgang naar de 2e verdieping en toegang tot een 3-tal slaapkamers en 2 badkamers.
Slaapkamer met zij-gevelramen.
Slaapkamer met zij-gevelramen en vaste kast.
Moderne gasten badkamer met tegelvloer voorzien van natuursteen uitstraling en elektrische vloerverwarming, brede wastafel van natuursteen, douche met hand- en regendouchekop en mechanische ventilatie.
Master bedroom met eigen badkamer. De master bedroom is voorzien van een airco-unit, schuifpui naar het balkon en staat in open verbinding met de badkamer. Het balkon heeft een tegelvloer en een afrastering.
De moderne badkamer heeft een tegelvloer met elektrisch bedienbare vloerverwarming, brede wastafel van natuursteen, mechanische ventilatie, douche met hand- en regendouchekop. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer, berging en bergkast.
Slaapkamer met zijgevelraam.
De overloop en slaapkamer zijn voorzien van vloerbedekking.

Carport en garage:
De carport is gelegen naast de garage en heeft een openslaande houten deur naar de achtertuin. De carport biedt plaats aan 2 auto's.
De voortuin bij de woning en de parkeerplaats van de multifunctionele ruimte zijn ingericht als parkeerplaats voor meerdere auto's, zodat er altijd voldoende plaats is. Het gehele perceel is omheind.
De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, loopdeur naar de carport, lichtkoepel, vaste kasten met schuifdeuren, elektra, water en is cv-verwarmd. De garage biedt plaats aan 1 auto en enkele fietsen.

MULTIFUNCTIONELE (BEDRIJFS) RUIMTE:

Deze kantoor- en/of praktijkruimte of andere aard beschikt over eigen parkeergelegenheid met aan de voorzijde een aantal plaatsen en zo'n 16 parkeerplaatsen met af te sluiten (handbedienbaar) hekwerk aan de achterzijde bereikbaar via de Wisselaar. Ideaal om een eigen bedrijf aan huis te vestigen. Denk hierbij aan kinderopvang, accountant, huisarts etc.. Of als 2e woning voor ouders, au-pair, oudere kinderen of hobbyruimte.
Deze ruimte is als volgt ingedeeld: een vestibule, een kantoorkamer aan de voorzijde, een ontvangstruimte annex receptie met toiletruimte, garderobe, doorloop naar pantry met presentatieruimte, berging, toiletgroep, een aantal kantoor-en praktijkkamers. Via de buitenzijde zijn nog een aantal bergingen met onder andere opstelling van de zonneboiler, cv-ketel, omvormer aanwezig.
Er bevindt zich vloerverwarming in de eet- en voorkamer, keuken, hal en het atelier. Water, elektra en gasmeters zoals ook een warmwater boiler in combinatie met Viesmann verwarming zijn voor zowel de bedrijfsruimte als het woonhuis. Er dient rekening te worden gehouden dat het zakelijke aansluitingen zijn en verbruik dienovereenkomstig.

Tuin:
De fraai aangelegde op het zuiden gelegen parkachtige achtertuin is voorzien van een overkapping bij de woonkamer met terras van sierbestrating, zonneschermen, hagen, gazon, borders, groot terras op houten vlonders en een poort naar de tuin van de naastgelegen multifunctionele ruimte.

AED:
De AED aan de muur van de multifunctionele ruimte is over te nemen.

Ligging:
Het woonhuis en aangebouwde multifunctionele ruimte is gesitueerd aan de rand van de woonwijk Dommelbergen nabij een klein winkelcentrum met dagwinkels, drogisterij en 3 basisscholen. Binnen 5 minuten staat men heerlijk in de polder welke snel bereikbaar is. De snelwegen A27 en A59 zijn snel en goed bereikbaar. De binnenstad van Breda is met 15 minuten bereikbaar.

Algemeen:
De woning en bedrijfsruimte zijn volledig voorzien van dubbele beglazing, vloer-, dak- en muurisolatie, wordt verwarmd middels een conventionele c.v. en middels plintverwarming en hete luchtverwarming met topkoeling in de bedrijfsruimte. De Viessmann ketel is gecombineerd met een zonneboiler (bouwjaar 2010) en een Brink heteluchtinstallatie (bouwjaar 1987). Ook zijn er nog 48 zonnepanelen aanwezig.
In het labaratorium is heteluchtverwarming en in het kantoorgedeelte zijn er radiatoren en plintverwarming aanwezig (deze zijn op dezelfde ketel aangesloten als het woonhuis met separate thermostaat).

Het betreft een woon-/werkobject.
Het woonhuis is belast met 2% overdrachtsbelasting.
De multifunctionele (bedrijfs)ruimte is belast met 10,4% overdrachtsbelasting.

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 25 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Algemeen:
- Dit object is in collegiale verkoop met GB makelaars te Breda.
- Zowel de woning als de bedrijfsruimte beschikken over een energielabel A.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekenin

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Prijs€ 895.000,- k.k.

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1980

Oppervlaktes en inhoud

 • HoofdbestemmingBedrijfsruimte
 • Totale oppervlakte313
 • Perceeloppervlakte2.581 m2
 • Woonoppervlakte234 m2
 • Oppervlakte bedrijfsruimte313 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerplaatsen20

Overig

 • LocatieIn woonwijk
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!