fbpx Skip to content

Oosterhout – Mechelaarstraat 21- 23

4903 RE Oosterhout

Mechelaarstraat 21- 23

€ 785.000,- k.k. Kosten berekenen?

MECHELAARSTRAAT 21-23 TE OOSTERHOUT

Object:
Twee naast elkaar gelegen bedrijfsobjecten gelegen worden voor verkoop aangeboden. Tussen de bedrijfsobjecten ligt een een perceel grond van 180 m².
Mechelaarstraat 21 betreft een voormalige dienstwoning, die getransformeerd is naar kantoorruimte met een kleinschalige opslagruimte en is geheel gelegen op de begane grond.

Mechelaarstraat 23 betreft een kantoorruimte met twee bedrijfshallen, waarvan de oorspronkelijke hal met kantoor ...

MECHELAARSTRAAT 21-23 TE OOSTERHOUT

Object:
Twee naast elkaar gelegen bedrijfsobjecten gelegen worden voor verkoop aangeboden. Tussen de bedrijfsobjecten ligt een een perceel grond van 180 m².
Mechelaarstraat 21 betreft een voormalige dienstwoning, die getransformeerd is naar kantoorruimte met een kleinschalige opslagruimte en is geheel gelegen op de begane grond.

Mechelaarstraat 23 betreft een kantoorruimte met twee bedrijfshallen, waarvan de oorspronkelijke hal met kantoor dateert van 1970 en de tweede bedrijfshal van 2004, waarbij in 2010 een renovatie heeft plaatsgevonden.

De bedrijfsobjecten zijn gelegen op bedrijventerrein Vijf Eiken (ca. 135 ha) dat ten zuiden van de stad aan de oostzijde van de A27 en de weg naar Rijen ligt.. Het terrein is goed ontsloten via een directie op- en afrit van de A 27 en het Wilhelminakanaal. De bereikbaarheid is dan ook uitstekend. Het bedrijventerrein Vijf Eiken is het oudste bedrijventerrein in Oosterhout. Met financiële steun van het Ministerie van Economische Zaken en de provincie Noord-Brabant is een grootscheeps revitaliseringsproject afgerond. Dat omvatte onder meer herinrichting en grootschalig onderhoud van de openbare ruimte.

Algemeen:
Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is met ruim 54.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een stad van formaat, waar de economische welvaart en vooruitgang niet aan voorbij is gegaan. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda, Utrecht), A16 (Antwerpen, Breda, Rotterdam) en A59 (Breda, Den Bosch) hebben veel Benelux georiënteerde bedrijven in het verleden Oosterhout als vestigingsplaats gekozen.

Oppervlakte:
Mechelaarstraat 21 Oosterhout
De ruimte is volledig gesitueerd op de begane grond en omvat
- ca. 145 m² kantoorruimte
- ca. 28 m² entree met verkeersruimte
- ca. 11 m² sanitaire ruimte
- ca. 37 m² bedrijfshal / opslagruimte voorzien van overheaddeur.

Mechelaarstraat 23 Oosterhout
De oorspronkelijke bouw (kantoorruimte en hal 1) is volledig gesitueerd op de begane grond en de aanbouw (hal 2) is verdeeld over begane grond, eerste- en tweede verdieping:
- ca.128 m² kantoorruimte met entree
- ca. 445 m² bedrijfsruimte (hal 1)
- ca. 215 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond (hal 2)
- ca. 200 m² bedrijfsruimte op de eerste verdieping, waaronder een royale kantine die eveneens als vergader-/kantoorruimte gebruikt
kan worden.
- ca. 61 m² opslagruimte op de tweede verdieping.

Hal 2 is voorzien van een bouwlift zodat de eerste en tweede verdieping makkelijk toegankelijk zijn voor opslag materialen.

Parkeren:
Er bevindt zich parkeergelegenheid op eigen terrein.

Koopprijs:
De koopprijs bedraagt € 785.000,-- k.k. te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Contract:
Standaard NVM-koopovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Kadaster:
Gemeente: Oosterhout
Sectie: G
Nummers: - 2971 ter grootte van 1.740 m²;
- 3109 ter grootte van 180 m²;
- 2946 ter grootte van 720 m².

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Prijs€ 785.000,- k.k.

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1970

Oppervlaktes en inhoud

 • HoofdbestemmingBedrijfsruimte
 • Totale oppervlakte1.270
 • Perceeloppervlakte9.026 m2
 • Oppervlakte bedrijfsruimte897 m2
 • Oppervlakte kantoorruimte373 m2

Overig

 • LocatieBedrijventerrein
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!