Skip to content

Oosterhout – Koopvaardijweg 17

4906 CV Oosterhout

Koopvaardijweg 17

€ 10,- per m2 p/j Kosten berekenen?

Koopvaardijweg 17 te Oosterhout

Object:
Met klinkers bestraat buitenterrein ter grootte van 6.541 m², gelegen op bedrijventerrein Weststad in Oosterhout. Het terrein is omgeven door een hekwerk met twee elektrische toegangspoorten van 9 meter breed.

Algemeen:
Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is met ruim 54.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een stad van formaat, ...

Koopvaardijweg 17 te Oosterhout

Object:
Met klinkers bestraat buitenterrein ter grootte van 6.541 m², gelegen op bedrijventerrein Weststad in Oosterhout. Het terrein is omgeven door een hekwerk met twee elektrische toegangspoorten van 9 meter breed.

Algemeen:
Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is met ruim 54.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een stad van formaat, waar de economische welvaart en vooruitgang niet aan voorbij is gegaan. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda, Utrecht), A16 (Antwerpen, Breda, Rotterdam) en A59 (Breda, Den Bosch) hebben veel Benelux georiënteerde bedrijven in het verleden Oosterhout als vestigingsplaats gekozen.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 10,-- per m² per jaar exclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
Bij verhuur zijn de kosten voor onderhoud van het terrein voor rekening van huurder.
De toegangspoorten zijn elektrisch bedienbaar. Jaarlijks, of aan het einde van de huurperiode bij een huurtermijn korter dan 1 jaar, zal verrekening plaatsvinden.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Huurperiode:
Flexibele huurtermijn mogelijk vanaf 1 maand.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract bij huur.

Kadastraal:
Gemeente: Oosterhout
Sectie: B
Nummer: 1762 en 1763
Oppervlakte: 6.541 m² (1.281 m² + 5.260 m²).

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter hoogte van één maand huur inclusief BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 10,- per m2 p/j

Bouw

  • BouwvormNiet van toepassing

Oppervlaktes en inhoud

  • HoofdbestemmingVerhard buitenterrein
  • Perceeloppervlakte3.525 m2

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!