fbpx Skip to content

Oosterhout – Karolusstraat 14B

4903 RJ Oosterhout

Karolusstraat 14B

€ 100,- per m2 p/j Kosten berekenen?

Karolusstraat 14 B te Oosterhout

Object:
Modern geschakeld kantoorobject met achtergelegen bedrijfsruimte annex showroom gelegen op het representatieve bedrijventerrein ‘Vijf Eiken’ te Oosterhout. Op dit bedrijventerrein zijn onder meer Wanzl Winkelinterieurs, Holland Foodz, Hebels Staalservice, BASF Nederland en Dawn Foods International gevestigd. Het kantoorobject bestaat uit drie gedeelten, allen voorzien van een separate ingang, waarvan Karolusstraat 14B op dit moment wordt ...

Karolusstraat 14 B te Oosterhout

Object:
Modern geschakeld kantoorobject met achtergelegen bedrijfsruimte annex showroom gelegen op het representatieve bedrijventerrein ‘Vijf Eiken’ te Oosterhout. Op dit bedrijventerrein zijn onder meer Wanzl Winkelinterieurs, Holland Foodz, Hebels Staalservice, BASF Nederland en Dawn Foods International gevestigd. Het kantoorobject bestaat uit drie gedeelten, allen voorzien van een separate ingang, waarvan Karolusstraat 14B op dit moment wordt aangeboden voor verhuur. Het object is gelegen op enkele autominuten van de rijksweg A27 (Breda – Utrecht) en provinciale weg N631 (Oosterhout – Tilburg). Hierdoor is de bereikbaarheid van het object uitstekend te noemen.

Algemeen:
Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is met ruim 54.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een stad van formaat, waar de economische welvaart en vooruitgang niet aan voorbij is gegaan. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda, Utrecht), A16 (Antwerpen, Breda, Rotterdam) en A59 (Breda, Den Bosch) hebben veel Benelux georiënteerde bedrijven in het verleden Oosterhout als vestigingsplaats gekozen.

Oppervlakte:
Circa 156 m² kantoorruimte op de begane grond met entree, diverse kantoorvertrekken aan weerszijden van de entree voorzien van een pantry, toiletgroepen, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de achtergelegen bedrijfsruimte. Circa 444 m² kantoorruimte op de verdieping bestaande uit een kantoortuin en kantoorvertrekken met pantry en gescheiden toiletgroepen. Naar wens van kunnen er zowel afgescheiden kantoorvertrekken aan de ruimte worden toegevoegd als worden onttrokken.

Parkeren:
Op het parkeerterrein gelegen aan de voorzijde zijn circa 90 parkeerplaatsen beschikbaar.

De kosten bedragen € 100,- per parkeerplaats per jaar.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 100,- per m² per jaar exclusief BTW inclusief de kosten voor het gebruik van gas, water en elektra (bij normaal gebruik). Naar wens kunnen deze kosten ook rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen worden voldaan.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in overleg, doch kan spoedig.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus 5 optiejaren.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Voorzieningen:
De kantoorruimte is voorzien van:
- entree met receptiebalie;
- pantry;
- toiletruimte;
- systeemplafond met verlichting;
- topkoeling;
- airco;
- c.v.-installatie met radiatoren;
- elektrisch bedienbare zonneschermen;
- aansluiting voor glasvezelverbinding;
- vloerbedekking.

Daarnaast kan in overleg gebruik worden gemaakt van de laad- en losvoorzieningen van de achtergelegen bedrijfsruimte.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 100,- per m2 p/j

Bouw

  • BouwvormBestaande bouw

Oppervlaktes en inhoud

  • HoofdbestemmingKantoorruimte
  • Totale oppervlakte600
  • Perceeloppervlakte2.167 m2
  • Oppervlakte kantoorruimte600 m2

Overig

  • In units vanaf156 m² kantoorruimte

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!