Skip to content

Breda – Verbeetenstraat 16

4812 XL Breda

Verbeetenstraat 16

€ 1.550,- p/m. Kosten berekenen?

VERBEETENSTRAAT 16 TE BREDA

Object:
Te huur kantoor-/praktijkruimte, deel uitmakend van het levendige en gezellige project Spring, gelegen aan de Verbeetenstraat in Breda, midden in het hart van de wijk Heuvel. In het gebied is een mix ontstaan van werken, wonen in de vorm van winkels en kantoorruimtes op de begane grond en appartementen op de bovengelegen verdiepingen.

De unit ...

VERBEETENSTRAAT 16 TE BREDA

Object:
Te huur kantoor-/praktijkruimte, deel uitmakend van het levendige en gezellige project Spring, gelegen aan de Verbeetenstraat in Breda, midden in het hart van de wijk Heuvel. In het gebied is een mix ontstaan van werken, wonen in de vorm van winkels en kantoorruimtes op de begane grond en appartementen op de bovengelegen verdiepingen.

De unit is gelegen op een hoek aan de Verbeetenstraat nabij het Dr. Struyckenplein, waar o.a. een Jumbo, Lidl, Kruidvat, Primera, Vromans Bakkers, Multifleur en Zeeman zijn gevestigd.

Aan de Verbeetenstraat zijn o.a. gevestigd: IMW Breda, Office Stories, Fysio Echo Centrum, Draagkracht, Welzijnspraktijk West-Brabant, Talia PMU, Mr. Wally’s Barbershop, Pegaz Advies en Administratie en kinderdagverblijf Dorst op Stoom.

Project Spring is uitermate goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Voor de verschillende ruimtes zijn voldoende parkeerplaatsen gelegen waar (gratis) geparkeerd kan worden. Bushaltes voor stadsvervoer bevinden zich in de directe omgeving.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte van Verbeetenstraat 16 omvat ca. 134 m² gebruiksoppervlakte en bestaat uit 1 grote kantoor-/praktijkruimte aan de voorzijde en twee kleine kantoorkamers aan de achterzijde van de unit.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus verlenging met telkens 5 jaar.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.550,-- per maand te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
De kosten van water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Huurder wordt zelfstandig contractant bij een leverancier naar keuze. De kosten van verwarming middels de WKO-Installatie zijn eveneens niet inbegrepen bij de huurprijs. De huurder wordt de dag van sleuteloverdracht contractant bij Eteck Exploitaties B.V.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Voorzieningen:
De kantoor-/praktijkruimte worden casco aangeboden doch zijn voorzien van de volgende voorzieningen:
- gladde betonvloer;
- bemetering tot in de meterkast;
- pantry;
- sanitaire voorziening;
- tweevoudige afzuiging;
- WKO-installatie t.b.v. verwarming en koeling.

Indexering:
Jaarlijkse indexering op 1 juli, voor het eerst op 1 juli 2023 op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerhuurd
 • Prijs€ 1.550,- p/m.

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar2011

Oppervlaktes en inhoud

 • HoofdbestemmingKantoorruimte
 • Totale oppervlakte134
 • Oppervlakte kantoorruimte134 m2

Overig

 • In units vanaf134 m² kantoorruimte
 • LocatieWijkwinkelcentrum
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!