Skip to content

Breda – Takkebijsters 2& 72

4817 BL Breda

Takkebijsters 2& 72

€ 3.195.000,- k.k. Kosten berekenen?

TAKKEBIJSTERS 2 en 72, 4817 BL BREDA

Ligging:
Het beleggingsobject is gelegen aan de entree van het kleinschalige bedrijventerrein “Moleneind” in Breda Oost, nabij de op-/afritten naar de A-27. Het object is geheel verhuurd en bestaat uit een unieke combinatie van sport, horeca en kantoren, waarbij de ondernemers zich richten op een positief, bewust en gezond leven.

Algemeen:
Van de Water Bedrijfsmakelaars ...

TAKKEBIJSTERS 2 en 72, 4817 BL BREDA

Ligging:
Het beleggingsobject is gelegen aan de entree van het kleinschalige bedrijventerrein “Moleneind” in Breda Oost, nabij de op-/afritten naar de A-27. Het object is geheel verhuurd en bestaat uit een unieke combinatie van sport, horeca en kantoren, waarbij de ondernemers zich richten op een positief, bewust en gezond leven.

Algemeen:
Van de Water Bedrijfsmakelaars heeft de exclusieve opdracht gekregen voor de verkoop van de Takkebijsters 2 & 72 in Breda, beter bekend als de Black & White Community, www.blackandwhite.nu Het object kent geen leegstand en vormt daardoor een interessante beleggingspropositie. In overleg met de verkoper is een verkoopproces vastgesteld en derhalve wordt u in de gelegenheid gesteld aan te geven of u geïnteresseerd bent in de aankoop. Het mag voor zich spreken dat dit verkoopmemorandum niet meer is dan een uitnodiging om nader met ons in gesprek te treden. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van deze vrijblijvende informatie. Verkoper heeft besloten tot verkoop over te gaan op basis van een overeenkomst “as is, where is”. Bij interesse krijgt u de gelegenheid om de relevante stukken te bestuderen.

Object:
Het object, bestaande uit twee aan elkaar geschakelde panden, wel kadastraal gesplitst, heeft een totale oppervlakte van circa 2.950m² en omvat sport- en yogaruimte, horecaruimte met vergaderruimtes en buitenterras en een Business Centre. De totale huurinkomsten bedragen € 298.580,52 per jaar exclusief BTW per 1 mei 2022. De totale zekerheidstelling door de huurders bedraagt € 30.877,06 (bankgaranties en waarborgsommen).

Takkebijsters 2 Breda:
Het object omvat in totaal ca. 1.600 m² sport- en yogaruimte, verdeeld over de begane grond en de verdieping en is geheel verhuurd aan 1 ondernemer.
Kerngegevens huurovereenkomst:
Ingangsdatum : 01-01-2018
Looptijd : 5 jaar met verlenging van telkens 5 jaar
Opzegtermijn : 3 maanden
Huidige huurprijs : € 11.346,30 per maand excl. BTW.

Takkebijsters 72 Breda:
Horeca:
Het object omvat ca. 305 m² horecaruimte met ca. 155 m² vergaderruimtes en ca. 296 m² buitenterras en is verhuurd aan dezelfde huurder van Takkebijsters 2 Breda.
Kerngegevens huurovereenkomst:
Ingangsdatum : 01-04-2022
Looptijd : 5 jaar + 8 maanden met verlenging van telkens 5 jaar
Opzegtermijn : 3 maanden
Huidige huurprijs : € 3.469,21 per maand excl. BTW.

Kantoren:
De kantoren hebben een totale oppervlakte van ca. 892 m², verdeeld over begane grond en de verdieping. De kantoren zijn geheel verhuurd en in gebruik als een Business Centre door 16 verschillende ondernemers, met kortlopende huurovereenkomsten van telkens 1 jaar met verlenging van 1 jaar en een opzegtermijn van 3 maanden. De totale huuropbrengst van de kantoren bedraagt € 10.066,20 per maand excl. BTW.

Een huurdersoverzicht en huurovereenkomsten zijn op aanvraag beschikbaar.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn totaal 80 parkeerplaatsen aanwezig.

Richtprijs:
De richtprijs bedraagt € 3.195.000,-- k.k., geen BTW van toepassing.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Contract:
Standaard NVM-koopovereenkomst.

Kadaster:
Gemeente: Ginneken
Sectie: N
Nummer: 4284
Grootte: 3.125 m²

Gemeente: Ginneken
Sectie: N
Nummer: 4285
Grootte: 3.547 m²

Zonnepanelen:
Het gebouw is voorzien van 598 zonnepanelen, waarvan 238 panelen eigendom zijn van huurder Takkebjisters 2 en 360 panelen zijn van Coöperatieve Vereniging BRES U.A. Nadere informatie is op aanvraag beschikbaar.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Voorbehoud:
De gunning geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Niet van toepassing.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Prijs€ 3.195.000,- k.k.

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1984

Oppervlaktes en inhoud

 • HoofdbestemmingBelegging
 • Totale oppervlakte3.708
 • Perceeloppervlakte6.672 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerplaatsen80

Overig

 • LocatieBedrijventerrein
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!