Skip to content

Breda – Nieuwe Ginnekenstraat 16

4811 NR Breda

Nieuwe Ginnekenstraat 16

€ 59.000,- p/j. Kosten berekenen?

Algemeen:
Breda vervult met 170.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelen zich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat. Breda beschikt over een breed aanbod ...

Algemeen:
Breda vervult met 170.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelen zich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een prettig woon- en leefklimaat, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en alle comfort van een moderne stad. Niet voor niets is Breda uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland in de categorie 'grote steden'. Breda mag deze eervolle titel tot eind 2011 dragen.

Ligging en bereikbaarheid:
Het te huur aangeboden object betreft een monumentaal pand, volledig gerestaureerd, met een fraaie gevel. Het object is op een uitstekende locatie gelegen in het centrum van Breda aan de Nieuwe Ginnekenstraat, die zich kenmerkt door het gevarieerde aanbod van speciaalzaken in detailhandel en horeca, zoals IJssalon Frezzo, Restaurant Oase, Whiskey & Gin Distillaten Lounge, HIFI Klubben Breda, Olala Chocola, Maritz Slow Food, Ouwe Jongens Krentenbrood, Café Belgique, ANWB, Horloge.nl Breda, Witgoedspecialist Van Rooij, Vishandel Noordzee Centrum en keukenspeciaalzaak Arclinea Breda.

Oppervlakte:
De winkelruimte bedraagt ca. 260 m² met een frontbreedte van ca. 7,5 meter.

Parkeren:
Achter het object is een ruim, afsluitbaar privé parkeerterrein aanwezig met 8 parkeerplaatsen, die via de achteruitgang van de winkel bereikbaar is. Bij de winkelruimte worden 2 parkeerplaatsen aangeboden op dit parkeerterrein. Voor het object is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 59.000,-- per jaar exclusief BTW inclusief 2 parkeerplaatsen aan de achterzijde. Extra parkeerplaatsen zijn op aanvraag beschikbaar voor €750,- per jaar exclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Huurder dient deze kosten rechtstreeks aan de desbetreffende nutsbedrijven te voldoen.

Huurperiode:
In overleg.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Voorzieningen:
Het object wordt casco verhuurd voorzien van toiletruimtes en pantry met keukenblok.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerhuurd
 • Prijs€ 59.000,- p/j.
 • Servicekosten€ 0,- per m2 p/j

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1990

Oppervlaktes en inhoud

 • HoofdbestemmingWinkelruimte
 • Totale oppervlakte260
 • Oppervlakte winkelruimte260 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerplaatsen2

Overig

 • LocatieWinkelgebied stadscentrum
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!